Betaling, verzending en retourbeleid

Betaling, verzending en retourbeleid

We zijn allemaal menselijk...

Alle bestellingen en betalingen worden door ons zelf behandeld. Dit betekent dat in geval van een probleem met uw bestelling of betaling we u vragen zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. We kunnen u dan snel helpen en in geval van een verkeerde bestelling direct uw bestelling aanpassen en/of uw aankoopbedrag terugstorten.

Hieronder vindt u onze werkwijze betreffende betaling, verzending en retour. Voor de volledige informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Veilige betaling

Voor online betalingen maken wij gebruik van MultiSafePay als Payment Service Provider. MultiSafePay verzorgt al meer dan 14 jaar internet betalingen en is uitgegroeid tot één van Nederlands grootste Payment Providers. Onze relatie met MultiSafePay is uitstekend en zij reageren zeer snel en adequaat op vragen die wij of onze klanten hebben mbt een online betaling. Zodra u een bestelling voltooid via onze website wordt u voor de betaling doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van MultiSafePay. Alle transacties worden gescand op frauduleuze activiteit door MultiSafePay en onszelf.

Het kan voorkomen dat een transactie niet voltooid wordt of de status afgekeurd krijgt. Neemt u in dat geval contact met ons op. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat uw Creditcard geen 3d veiligheidscode heeft. Zie voor meer informatie de FAQ onderaan deze pagina.

U kunt bij de betalingsopties kiezen voor betalen via PayPal maar u kunt ook direct betalen naar ons PayPal account paypal@radicaldesign.com. Als u voor PayPal betaling kiest betaalt u bij ons niet extra voor de provisiekosten!

Natuurlijk kunt u ook de voorkeur geven aan een bankoverschrijving. U kunt deze betaalmethode kiezen in het betaalprocess of het bedrag van uw order zelf overmaken naar onderstaande bankgegevens.

Rabobank: 1593.15.352
IBAN: NL93RABO0159315352
BIC/SWIFT: RABONL2U

Snelle en betrouwbare verzending

Uw bestelling wordt indien voorradig binnen 2 werkdagen verzonden en afhankelijk van het land van bestemming met een van de onderstaande bezorgservices.

Nederland >> DPD / PostNL >> €10,-
Binnen the EU >> DPD >> €15,-
Alle andere landen* >>DPD/ PostNL International Parcel >> €15,-

*Voor klanten buiten de EU: uw lokale douanedienst kan u invoerrechten en/of btw in rekening brengen. Deze zijn niet inbegrepen in onze verzendkosten. Informeer bij uw douanekantoor over de hoogte van deze kosten, om nare verrassingen te voorkomen.

Retourbeleid

Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons product, kunt u dit eenvoudig binnen 14 dagen na levering aan ons retourneren. De teruggave van een product wordt in een paar eenvoudige stappen afgehandeld.

Stap 1: Stuur een e-mail of bel ons met een beschrijving van de reden van terugkeer en uw voorgestelde actie. Misschien wilt u bij uw volgende bestelling een andere kleur, product, restitutie of tegoed.

Stap 2: Post het product veilig in door uw naam en een kopie of korte samenvatting van onze communicatie in de doos toe te voegen (dit is handig als een andere collega de retourzending afhandelt).

Stap 3: Verzend het bij voorkeur met een verzekerde verzendservice. De verzendkosten zijn voor jou zo veel kiezen voor de meest betaalbare service. In geval van een fout of productfout aan onze zijde vergoeden wij ook uw verzendkosten, maar alleen als u de voordeligste service in uw land hebt gekozen (meestal reguliere post).

Stap 4: Nadat we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, betalen we normaalgesproken de initiële totale betaling binnen 3 werkdagen terug. Je wordt terugbetaald via MultiSafePay, Paypal of per bankoverschrijving.

Voor meer informatie over onze garanties en klantenservice, zie onze Algemene Voorwaarden.