Blog

Vader en zoon lopen naar Santiago
Vader en zoon lopen naar Santiago

Geert van Emelen liep 4x Camino de Santiago, waaronder twee maal afzonderlijk met zijn beide zoons, William en Robbe. Geert spreekt openlijk over de grote impact die de Camino had op zijn leven en de band met zijn beide zoons. Geert schreef dit ontroerende artikel over zijn Camino ervaring met Robbe, zijn jongste zoon.


Reinigen van nylon / Cordura producten
Reinigen van nylon / Cordura producten

"Wat is de beste methode voor het reinigen van Nylon / Cordura producten?"

Ons advies (op basis van onze persoonlijke ervaring) is om Nylon / Cordura tassen een nacht te laten weken in lauw water met een beetje wasmiddel of met zeepnootjes. Weken blijkt werkelijk de meest effectieve en veilige methode.


Fietskar op X12 steekas
Fietskar op X12 steekas

Hoe kan ik de Cyclone Bicycle Trailer aansluiten op een X12 steekas? Hoewel veel (reis-) fietsen nog steeds de bekende quick-release as gebruiken, zijn er ook steeds meer fietsen die worden geleverd met de sterkere en stijvere X12 steekas. We laten zien hoe je de Cyclone Fietskar op je X12 steekas aansluit.


8 Camino Routes met de Wheelie Wandelkar
8 Camino Routes met de Wheelie Wandelkar

Vanaf 2015 heeft Paul Flipsen 8 verschillende Camino routes gelopen met de Wheelie wandelkar. Paul geeft zijn ervaringen met de Wheelie wandelkar op de verschillende Camino routes.