Garantie

Garantie

Bij Radical Design geloven we in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. We zijn trots op het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige items die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bestand zijn tegen de tand des tijds. Daarom bieden we een robuuste garantie aan.

Onze garantie

We begrijpen dat het vertrouwen dat je in onze producten stelt van groot belang is. Onze garantie dekt fabricagefouten en materiaaldefecten gedurende 5 jaar vanaf de aankoopdatum. Dit betekent dat als je een probleem ondervindt als gevolg van een fout in het ontwerp, de materialen of de productie, wij ervoor zullen zorgen dat dit wordt opgelost.

Wat onze garantie dekt

Onze garantie dekt verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop:

- Fabricagefouten:

Als er problemen zijn als gevolg van productie- of fabricagefouten, zullen we het product repareren of vervangen.

-Materiaaldefecten:

Als de materialen in het product defecten vertonen die van invloed zijn op de prestaties, zorgen we ervoor dat dit wordt opgelost.

  • (Je hebt twee maanden vanaf ontvangst van het product om de non-conformiteit van het product kenbaar te maken.)

Hoe onze garantie werkt

Mocht je tijdens de garantieperiode problemen ondervinden met je Radical Design-product, volg dan deze eenvoudige stappen:

1. Contact met ons opnemen: Neem contact op met onze klantenservice en leg het probleem uit. We zullen je begeleiden bij het proces.

2. Beoordeling en oplossing: Ons team zal het probleem beoordelen en de best mogelijke oplossing bieden, of het nu gaat om reparatie, vervanging of andere passende stappen.

3. Uitvoering van de oplossing: We zullen ervoor zorgen dat de overeengekomen oplossing wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je product in topconditie is.

Als een schade niet valt onder bovengenoemde garanties, kunnen we op verzoek een offerte uitbrengen voor reparatie of vervanging. De reparatie of vervanging zullen plaatsvinden na acceptatie van de offerte. Wij bieden reparaties aan voor een zo laag mogelijke prijs om klanten altijd de mogelijkheid te geven de producten te repareren.

Onze gemeenschappelijke toewijding aan kwaliteit

Met onze garantie streven we naar een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je Radical Design-product en erop kunt vertrouwen dat het aan onze hoge normen voldoet.

Heb je nog vragen over onze garantie of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je product ervaring zo positief mogelijk te maken.