Sponsoring

Sponsoring

Bewustwording zonder sponsoring: Onze Filosofie

Bij Radical Design hanteren we een bewuste benadering als het aankomt op sponsoring. Als een bescheiden bedrijf met een passie voor ons werk, kijken we kritisch naar hoe we onze financiƫle middelen inzetten. In plaats van een onbeperkt marketingbudget en afzonderlijke afdelingen, zijn we een team van toegewijde individuen die geloven in onze missie.

Hoewel we graag goede doelen zouden willen ondersteunen en iedereen willen helpen, moeten we voorzichtig zijn om de toekomst van ons bedrijf te waarborgen. We zijn trots op onze kleine series hoogwaardige producten die voortdurend worden verbeterd. Om dit te bereiken, vertrouwen we sterk op eerlijke en opbouwende feedback van onze gebruikers. Dit maakt onze producten scherp en van topkwaliteit.

Daarnaast willen we te allen tijde voorkomen dat we mensen betalen om positieve uitspraken te doen over onze producten. We geloven in authentieke verbindingen en vertrouwen op echte ervaringen om ons te begeleiden in onze inspanningen om te innoveren.

Hoewel we vol bewondering staan voor de vele inspirerende initiatieven die ons benaderen, is het voor ons als bedrijf praktisch onmogelijk om te moeten kiezen tussen alle verzoeken voor sponsoring. Elk verzoek is uniek en ontroerend op zijn eigen manier, en we zouden het liefst elk initiatief ondersteunen. Echter, omwille van onze waarden en om eerlijk te blijven tegenover al deze geweldige inspanningen, hebben we ervoor gekozen om geen enkel verzoek te sponsoren als bedrijf.

We delen natuurlijk wel altijd met veel plezier verhalen en ervaringen van gebruikers van onze producten op onze sociale media kanalen.

We danken je voor je begrip en steun voor onze benadering van bewustwording zonder sponsoring.