Brompton Rugzak


Aantal:
  • € 124,95
EAN: 7436910533568
SKU: 42022
Niet op voorraad.
The strongest choice
Worldwide shipping
Dutch design

Beschrijving

De Brompton Rugzak is de perfecte oplossing voor mensen die hun Brompton gemakkelijk in een rugzak willen dragen op het moment dat ze niet fietsen. Deze Brompton Rugzak is verwant aan de Brompton Transporttas, maar heeft enkele extra mogelijkheden. De rugzak heeft twee comfortabele gevoerde schouder banden. Het rugpaneel is ook gevoerd en voorkomt dat tijdens het dragen fietsonderdelen in uw rug duwen. De heupband helpt het gewicht tussen schouders en heupen op de juiste manier te verdelen.

Je Brompton kan volledig in de rugzak worden opgeborgen. Na het openen van de lange rits kun je de Brompton in de rugzak opbergen. Door het sluiten van diezelfde rits en de gespen is de rugzak klaar voor gebruik. In sommige landen is het verplicht de vouwfiets op te bergen in een tas als men met het openbaar vervoer reist.

Tijdens het fietsen kun je de rugzak nog steeds gebruiken. In een paar simpele stappen maak je er een compacte rugzak van. Via de korte ritssluiting aan de achterkant kun je hem gemakkelijk openen om kleding of boodschappen in de rugzak op te bergen.

Let op! Heb jij een telescopische of verlengde zadelpen op je Brompton? Check voor dat je de Backpack koopt of de lengte tot de top van je zadel niet hoger is dan 60 cm (als de fiets is ingeklapt). Dit is de maximale hoogte die de backpack op dit moment kan verpakken.

Gemaakt van slijtvast Cordura

Details

Inhoud 25-90L
Afmetingen L x B x H 61 x 61 x 22 cm (24 x 24 x 8.5")
Afmetingen opgeborgen L x B x H 50 x 36 x 8 cm (20 x 14 x 3")
Gewicht 1150 g /stuk
Materiaal Cordura 500D Ripstop
Gemaakt in Vietnam
Dit product bestaat uit
  • 1 Brompton Rugzak
Verkoopeenheid Stuk