Cordura 1000D, 2 lagen AC-PU Zwart

  • € 31,25
SKU: 91001
Niet op voorraad.

CORDURA® 1000D 3xPU is de sterkste CORDURA® stof die wij verkopen. De stof heeft 3 lagen Urethaan coating and is zeer duurzaam en hoogst resistent tegen schimmelvorming. Gecoat CORDURA® is extreem waterafstotend.

Radical Design gebruikt en verkoopt alleen originele CORDURA® stof. Als maximale sterkte en slijtvastheid vereist worden is er heden ten dagen geen betere stof bekend als CORDURA®. Origineel CORDURA® heeft z'n prijs ten opzichten van goedkopere varianten als Kodra and Nylon maar de sterkte/gewicht verhouding van CORDURA® is simpelweg ongeëvenaard. Voornamelijk gebruikt in ons buitensport artikelen zien we steeds meer bestellingen voor doe-het-zelf projecten. Één van de bekendste is het gebruik van CORDURA® voor knielappen in werkbroeken en kinderbroeken.

Al meer dan 30 jaar wordt CORDURA® erkent als meest geschikte high-end stoffen materiaal voor extreme buitensport artikelen en militaire toepassingen. Als gevestigde naam in sterkte en slijtvastheid weerstaat CORDURA® de constant toenemende uitdagingen in zowel consument als militaire toepassingen als bagage, rugzakken, schoenen, militaire kledij, bekleding en technische kleding.

Wat is CORDURA® stof?

CORDURA® is een verzameling van stoffen gekwalificeerd door INVISTA voor gebruik in een scala aan buitensport en militaire producten. CORDURA® stoffen worden alom geprezen om hun sterkte, slijtvastheid en bestendigheid tegen schuren en scheuren.

Materiaal Polyamide 6.6
Coatingtype Acrylaat / Polyurethaan, 2 lagen
Gewicht per m2 359 g
Rolbreedte 150 cm
Rollengte 50 m
Gemaakt in Duitsland
Verkoopeenheid Strekkende meter
Korting bij afname hele rol 15%