+2 Beelden

Geowalker Pro

  • € 239,95
EAN: 7436910526577
SKU: 52001
Niet op voorraad.

De Geowalker Pro Toughbook drager is gebaseerd op de uitgebreide veldervaring van geodetisch ingenieur Niek Rengers van Grontmij. Met de afzonderlijk te bestellen Tablet is het Geowalker Systeem geschikt voor alle typen Toughbooks en Handhelds zoals: Panasonic FZ and GS series, Samsung, Siemens, Motion, Getac, Durabook etc...

Het functionele en stijlvolle design vereenvoudigt het dagelijks werk van de geodetisch ingenieur. Deze Pro drager is gericht op de veldwerker die zijn computer voor langere tijd draagt. Door het gebruik van de Geowalker Pro hoeft de ingenieur zich geen zorgen te maken over het vasthouden van zijn computer, waardoor hij meer ontspannen, meer onafhankelijk en productiever kan zijn in alle situaties. De Geowalker Pro kan worden gebruikt voor tachymetrisch werk en GPS meetwerk in combinatie met een pen- of tabletcomputer.

De Tablet (afzonderlijk te bestellen) waarop de computer is bevestigd, kan worden losgemaakt van de drager. Dit stelt de ingenieur in staat de Tablet te gebruiken voor verschillende doeleinden. Dankzij de verstelbare bandjes kan de computer op verschillende hoogten en hoeken worden afgesteld, afhankelijk van de omstandigheden en de persoonlijke smaak van de professional, waardoor het werken met de computer prettiger wordt. Op verzoek kan het Geowalker systeem op specificatie worden gemaakt, bijvoorbeeld voor een specifieke PC of in andere kleuren.

Materiaal Cordura 500D Gridforce
Gewicht 580 g /stuk
Gemaakt in Nederland
Afmetingen L x B x H 20 x 10 x 60 cm (8 x 4 x 24")
Verkoopeenheid Stuk
Dit product bestaat uit
  • 1 Geowalker Pro drager
  • 2 paar Tablet bevestigingsbanden
  • (de Tablet moet apart besteld worden, afhankelijk van het type PC dat gebruikt gaat worden)